4 Aralık 2012 Salı

Yurt dışına ucuz para göndermenin yolu ÖN ÖDEMELİ KART

Yurt dışına para göndermek veya transfer yapmak için birçok yol var.

Bunların arasında SWIFT ve Western Union'ı sayabiliriz.

Ancak, gönderdiğiniz paranın anında, en uygun ve en ucuza gönderilebilmesi için, ön ödemeli kart çok etkin bir çözüm.

TurkishBank tarafından sunulan ön ödemeli kartlarla en fazla 8.00 TL'ye yurtdışına istediğiniz tutarda para transfer edebilirsiniz.  Paranın transferi için TurkishBank Şubelerine gitmeniz gerekmiyor;  PTT Şubelerinden de kart numarasına para gönderebilir veya diğer bir bankadaki hesabınızdan EFT yapabilirsiniz.

Avrupa, Amerika, Uzak Doğu, Afrika, Avustralya'daki tüm ülkelere en ucuza para transferi mümkün. 

Öğrenciler, uzun süreli yurt dışı seyahatler yapan çalışanlar ve kamu görevlileri TurkishBank'ın Nakito, Express Card ve Card Extra gibi EMV CHIP'li ön ödemeli kartlarını anında 16 TL'ye edinebilirler.

MasterCard logolu ön ödemeli kartlar ile Dünyanın her yerinde alışveriş yapmak, ATM'lerden para çekmek ve e-ticaret sitelerinden 3D Secure veya PAYPAL ile alışveriş imkanı bulunuyor.

Gemicilik, Lojistik, Eğitim sektörlerine özel Ticari Express Card ile bu kartlar firmaların da hizmetinde. Ön ödemeli kart hizmeti sayesinde TurkishBank firmaların muhasebe departmanlarının kart bakiyelerini, işlemlerini anında internet üzerinden izlemesine imkan sağlıyor. Aylık e-mail ekstre de ücretsiz veriliyor.

Öte yandan, ERASMUS, AIESEC, WORK AND TRAVEL, yurt dışında eğitim, dil okulları için yurt dışına gidecek öğrenciler de bu kartı mutlaka edinmeli.
  
Ayrıca Tüketici Finansman internet sitesinde yayınlanmış bu konudaki yazıma  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

www.tuketicifinansman.net/2012/12/turkishbankin-yurt-disi-havale-ve-odeme-cozumleri.html

ÖNEMLİ NOT: Bu konuda ekstra bilgi almak ve soru sormak isterseniz mail adresime özelden yazabilir, veya yorum kısmında sorularınızı paylaşabilirsiniz. Memnuniyetle yanıtlayacağımdan emin olabilirsiniz. E-posta adresim e.bilge@turkishbank.com  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder