3 Ocak 2015 Cumartesi

Markanızı Flipagram ile Pazarlayın

Facebook, YouTube, Twitter ve Instagram'dan sonra Flipagram da sosyal medya trendlerinde üst sıralardaki yerini aldı. Sosyal medya sevdamız, Facebook ve YouTube ile başlamıştı. Sonra hayatımıza Twitter girdi, Twitter'dan sonra Instagram da günlük görsel paylaşımlarımız için vazgeçilmezimiz oldu. 

Instagram'da birçok fotoğrafı peşpeşe paylaşmak istediğimizde ise, ardarda yaptığımız paylaşımlar takipçilerimiz için sıkıcı olmaya başlayınca, eksikliği meydana çıkan Flipagram da hızlıca akıllı telefonlarımızdaki yerini aldı.

Henüz denememiş olanlar için kısaca anlatayım. Flipagram,  iOS veya Android telefonunuza ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve sonrasında film rulosundan kayıtlı resimleri peşpeşe seçip, üzerine sevdiğiniz bir müzik parçasını ekleyerek video oluşturabileceğiniz bir uygulama. Flipagram, size 30'a kadar resim yükleme ve 30 saniyeye kadar dilediğiniz şekilde bir video oluşturma imkanı sunuyor.

Oluşturduğunuz yeni videolarınızı, kendinize saklayabileceğiniz gibi, Flipagram'da herkese açık yayınlayabillir, diğer sosyal medya uygulamalarında paylaşabilirsiniz.

Flipagram bana göre oldukça eğlenceli, üstelik boş vakitlerinizde ve bol şarjınız olduğunda, eski resimlerinizden harika yeni videolar yaratabilirsiniz.

Gelelim, Flipagram'ın pazarlama amaçlı kullanımına...
Flipagram ile markanıza yönelik profesyonel videolar oluşturabilirsiniz. Bu videolar şirketinizi ve ürünlerinizi tanıtabileceği gibi, özel organizasyonlarınıza, özel davetlerinize, özel günlere ilişkin videolar olabilir. Ve hatta bu videoların üzerine, kendinizin veya şirketinizden ilgili kişinin yapacağı bir kayıt ile sesli tanıtım da ekleyebilirsiniz.

Videolarınızı paylaşırken, etiket ya da ingilizcesi ile hashtag eklemeyi unutmayınız. Farkedilmek için bu şart.

Tabii takipçi edinmeye çalışmanız da önemli diğer yandan. Bu nedenle, dikkat çekici, yaratıcı ve diğerlerinden farklı videolar oluşturmanız gerekli. 

Videolarınızı, diğer sosyal paylaşım sayfalarınızda da yayınlamayı sakın unutmayın.

Referanslar:
http://www.whitespace.on.ca/Blog/bid/102838/How-Flipagram-can-help-you-grow-your-brand-and-your-business
http://www.visualinspiration.com/blog/bid/349276/Tuesday-Tech-Tips-Easily-Create-Social-Media-Videos-with-Flipagram
http://www.business2community.com/mobile-apps/use-flipagram-promote-brand-0899159

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder