1 Nisan 2013 Pazartesi

Haydi CİMBOM

Çarşamba akşamı çok önemli bir maçımız var.
Kalbimiz Galatasarayımızla atacak.
Ronaldo'lu Real Madrid, Burak Yılmaz'lı Galatasaray'a karşı
Mourinho'nun beyazları, İmparator'un aslanlarına karşı

Fatih Terim Cumartesi günü The Guardian'a bir röportaj vermiş, haber Fatih Terim'in elde ettiği başarılarla başlıyor:  Galatasaray'da UEFA ve Süper Kupa, 5 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası

Sonra José Morinho ile dostluklarından ve sahadaki rekabetin bunu bozamayacağından bahsediyor. 

Sıra futbolculara geliyor; 
Didier Drogba'yı takımın büyük abisi ve genç oyuncuların örnek aldığı bir büyüğü olarak nitelerken, yeteneği, takımın doğal bir parçası olmaya çalışması, çalışkanlığı ve maçlara hazırlanırken gösterdiği %100 konsantrasyon ile yere göğe sığdıramıyor.
Hamit ve Burak'ın takım içinde gözle görülür bir etki yarattıklarından bahsediyor, Burak'ın kendisine yapılan tavsiyeleri dinlediğini, her geçen gün daha da iyiye gittiğini ve golü hissettiğini söylüyor.

Daha sonra kendisine Real Madrid ve Ronaldo soruluyor, "Ronaldo çok iyi bir oyuncu, her 
şeyi yapmaya muktedir, ama tabii ki biz oyunu sadece onun üzerine kurmuyoruz, Real Madrid çok iyi bir takım. Biz futbol oynamak istiyoruz, maçı kaybedebiliriz de ama bizim için önemli olan oyunun içinde kalmak"

Muhabir kendisine takılan İmparator lakabını sorunca alçak gönüllükle "Taraftarın bana taktığı bir isim, biz de memnuniyetle kabul ettik ama benim adım Fatih Terim" diyor.

Ronaldo da bugün açıklama yapmış ve şöyle demiş; "Galatasaray maçı açık ve dengeli olacak. Kendi sahamızda iyi oynamak durumundayız. Galatasaray'ın hucüm gücü çok kuvvetli, atak oynuyorlar, rakip de bizim gibi birebir oynadığı için kazanma şansımız artıyor"

Ronaldo ve Burak Yılmaz'ın Şampiyonlar Liginde 8'er golü var.
Modern çağın Gladyatörleri 3 Nisan'da sahaya iniyor.
Biz Galatasaraylılar 2000 yılındaki başarımızı tekrarlamayı umuyoruz.
Haydi CİMBOM, yeniden tarih yazar mıyız? 
Ne dersiniz?

Didier Drogba ile ilgili yazıma ulaşmak için tıklayınız.

Yazan: +Elif Bilge 

Kaynakça

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder